Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenasiel trekt nieuwe vacht aan

 
Post datum: 12/22/2008    3427 keer bekeken   
Bron: Residentie.net 
 
Het Haagse Dierencentrum heet voortaan weer als vanouds Dierenasiel Den Haag. Die naam is voor iedereen herkenbaar. Met de naamswijziging is ook het magazine Animail in een nieuwe vacht gestoken. Het nieuwe magazine werd vrijdag gepresenteerd door Joke de Mos van het Dierenasiel.

Het Haags Dierenasiel wil sneller en meer baasjes vinden voor het toenemende aantal honden en katten dat het opvangt. Het asiel wordt verbouwd en de binnenruimtes worden aangepakt. Er komt een aparte afdeling voor zieke en oude dieren die rust nodig hebben. Ook de buitenruimtes, de hekken en de technische installaties zullen worden verbeterd. Het Dierenasiel Den Haag is daarom naarstig op zoek naar meer sponsors, die het ondermeer met het nieuwe magazine hoopt te vinden.

 

 
  Brandweer haalt kat en man uit boom
  Buurt in rep en roer om kater Dizzy
  Hond en kat worden volwaardige gezinsleden

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed