Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Ruim 100.000 euro voor ondergrond speeltuinen

 
Post datum: 11/25/2008    2066 keer bekeken   
Bron: Dit is hoevelaken 
 
Hoevelaken - De gemeente trekt 108.000 euro uit voor de vervanging van de ondergrond van speeltuintjes. Die vervanging moet voorkomen, dat katten de speeltuintjes nog langer als kattenbak gebruiken.

Alle speeltuinen waar zogenoemd valdempend split gebruikt wordt als ondergrond krijgen vóór 2014 een nieuwe ondergrond van veiligheidsgras. Het CDA diende daartoe een amendement in tijdens de begrotingsvergadering.

Volgens het CDA is een aantal speeltuinen in de gemeente voorzien van split als ondergrond, waaronder de speeltuin aan de Pastoorakker in Hoevelaken. Split of zand als ondergrond is volgens de CDA-fractie voor katten aantrekkelijk. Die doen daarop graag hun behoefte. "Dat is smerig en onhygiënisch voor kinderen en levert risico's op voor de volksgezondheid", aldus het CDA.

Naar aanleiding van een handtekeningenactie van bewoners van de Pastoorakker stelde het CDA al eerder schriftelijke vragen over speelplaatsen als 'kattenbak'.

Het amendement van het CDA werd  niet onderteund door Hoevelaken Nú, Progressief 21 en Hart voor Nijkerk.

 

 
  Fleur en Misty beide weer CAC en Fleur kampioen!
  Politie vermoedt kattendiefstal Cuijk
  ’Dagwaarde’ kat nihil na aanval hond

Gerelateerd

Nieuw contract gemeente over opvang zwerfdieren

  

In onze shop
22 + 2 gratis! 24 x 100 g Animonda Rafiné Soupé Kattenvoer
Fijne malse en heerlijke vleesbrokjes verfijnd met echte gourmet-ingrediënten laten kattenharten sneller kloppen. Het Animonda Rafiné Soupé natvoer word...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed