Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Fleur en Misty beide weer CAC en Fleur kampioen!

 
Post datum: 11/24/2008    3359 keer bekeken    
 
Gister werd in het ondergesneeuwde Wassenaar weer door de Nederlandse Raskatten Vereniging (NRKV) een grote kattenshow gehouden. Al weken vantevoren was deze show uitverkocht, en natuurlijk waren we als Poezenweide aanwezig. Zowel onze Misty als Fleur deden mee in de open klasse, en hebben hier weer een CAC (Certificat d’Aptitude au Championnat, een titel die kan worden toegekend aan katten die uitmuntend worden beoordeeld) behaald! Beide kregen lovende keurrapporten en omdat dit voor Fleur haar derde CAC was heeft ze hiermee de nederlandse kampioenstitel (CH) behaald!

De show was ondanks het slechte weer goed bezocht. Honderden bezoekers kwamen kijken hoe de 400 katten streden om de gunsten van de internationale keurmeesters.

Na de lange dag en een even zo lange reis waren Fleur en Misty toch ook wel weer blij om veilig thuis te zijn. We hebben ze gelijk bij thuiskomst verwend met hun lievelingseten... :-)
 
  Politie vermoedt kattendiefstal Cuijk
  ’Dagwaarde’ kat nihil na aanval hond
  Katten in Hilversum zijn vergiftigd

Gerelateerd

Ondersteuningsactie Vereniging Kattenzorg in Haagse wijk

  

In onze shop
2 kg Sanabelle Hair & Skin Kattenvoer
Sanabelle Hair & Skin is een met name op het verbeteren van de vachteigenschappen gericht speciaal ontwikkeld kattenvoer voor volgroeide katten. Sanabe...
EUR 15.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed