Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Gevaarlijk bewegend voorwerp blijkt kat

 
Post datum: 10/29/2008    3012 keer bekeken   
Bron: BlikOpNieuws 
 
Schiphol - Het personeel dat bezig was om de lading uit een vliegtuig te halen, kreeg vorige week vrijdag de schrik van hun leven toen plotseling een donker bewegend voorwerp bewoog.

Volgens instructie staakte zij de werkzaamheden en lieten de marechaussee met spoed komen. Na onderzoek, door onder meer explosievenverkenners, bleek dat het gevaarlijk bewegend voorwerp een kat was die de overtocht als verstekeling had meegemaaktgaat, die de oversteek over de oceaan blijkt te hebben gemaakt. De marechaussee heeft voor de kat opvang verzorgd, het dier bleek in goede gezondheid te zijn. Het vliegtuig was afkomstig vanuit Sudan.

 

 
  Geen respijt voor katten in Sint Annaparochie
  Katten nemen Madison Square Garden over
  Dood katten blijft mysterie

Gerelateerd

Ophalen weggelopen katje blijkt dure grap

Gaslucht blijkt kattenafschrikmiddel

Kat blijkt vatbaar voor vogelgriep

Ragdoll kat met n oog blijkt geen hoax

  

In onze shop
Golden Grey Master 14 L nu met 10% korting!
Golden Grey Master Kattengrit is gemaakt uit bentoniet wat katteneigenaren graag gebruiken als kattengrit. Golden Grey Master kattengrit in één oogopslag...
EUR 10.79
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed