Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Geen respijt voor katten in Sint Annaparochie

 
Post datum: 10/29/2008    2132 keer bekeken    
 
Een inwoonster van Sint Annaparochie verzorgt de opvang van zwerfkatten in haar woning. Daarvoor gebruikt zij haar hele woning en het omliggende perceel. In maart van dit jaar had zij nog 58 katten. Naar aanleiding van klachten heeft de gemeente haar opgedragen om dit aantal terug te brengen naar 10 op straffe van een dwangsom.

De voorzieningenrechter heeft in zijn uitspraak van 28 oktober 2008 het beroep tegen de opgelegde dwangsom ongegrond verklaard. Volgens de voorzieningenrechter past de opvang van katten in deze omvang niet bij een woonhuis en mocht de gemeente hiertegen optreden. Inmiddels heeft mevrouw nog 39 katten, maar zij moet dit aantal vr 1 november terugbrengen tot 10.

Met een verzoek om een voorlopige voorziening heeft mevrouw geprobeerd om verlenging van die termijn te krijgen. De voorzieningenrechter gaat hierin echter niet mee. Mevrouw heeft meer dan 7 maanden de tijd gekregen om naar alternatieve huisvesting voor haar katten te zoeken. Dat was in dit geval genoeg. Zie ook een eerdere uitspraak over deze kwestie.

 
  Katten nemen Madison Square Garden over
  Dood katten blijft mysterie
  Kredietcrisis slaat over op de kattenwereld!

Gerelateerd

Meld zwerfkatten tijdig bij het asiel

23 zieke katten uit woning gehaald

Verwaarloosde katten uit woning gehaald

Nieuw verblijf zwerfkatten in Hof van Ede

Overlast zwerfkatten voorkomen

  

In onze shop
12 x 140 g Cosma Nature Kip & Kippenham Kattenvoer
Cosma nature is ongedenatureerde kattenvoeding met een bijzonder hoog vlees- of visaandeel van 75 %. In het 140 g blik zorgen delicate tonijn, mals kipfile...
EUR 15.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed