Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat zoekt boer

 
Post datum: 9/19/2008    2177 keer bekeken   
Bron: Brugmedia 
 
ZWOLLE - Dierenbescherming, afdeling Vechtdal, zoekt 'boeren of buitenlui' voor katten die niet zo sociaal zijn en weinig van mensen willen weten.

Deze dieren vinden niet gauw een nieuw huis. Daarom vraagt de dierenbescherming mensen die buitenaf wonen deze katten te adopteren. De katten willen geen contact met mensen en zijn niet aaibaar. Daardoor zullen het nooit plaatsbare huiskatten worden, maar zullen ze zich wel in hun element voelen op een boerderij, manege, zorgboerderij of bij mensen die buitenaf wonen. De Dierenbescherming plaatst alleen gezonde dieren die zijn gesteriliseerd of gecastreerd. Bij voorkeur worden de katten per twee geplaatst. Ze trekken namelijk graag met elkaar op en hebben dan steun aan elkaar.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Het moet wel duidelijk zijn, dat ze op een goed adres terecht zullen komen. Ge´nteresseerden kunnen voor meer  informatie contact opnemen met het zwerfkattenproject van de Dierenbescherming, afd. Vechtdal, 06-180 20 582.

 
  Kattenpsycholoog moet katten 'happy' maken
  Opnieuw kattenvergiftigingen in Gouda
  Dierenbescherming Friesland geeft korting

Gerelateerd

Kittens willen de wereld ontdekken

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

'Om mensen zoals ik te helpen'

Kat zet 50 000 mensen zonder stroom

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

  

In onze shop
2 kg Royal Canin Hair & Skin Care Kattenvoer
De vacht van de kat weerspiegelt in zekere zin zijn gezondheid. De dikte, haarkleur en glans kunnen veranderen wanneer uw kat ziek is of niet genoeg voedin...
EUR 17.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed