Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Speciale chip en sterilisatie actie in Helmond

 
Post datum: 8/29/2008    3737 keer bekeken   
Bron: Gemeente Helmond 
 
Tijdens de hele maand oktober is er een speciale sterilisatie- en chipactie voor Helmondse poezen en katten. U kunt zich nu al hiervoor opgeven.

Voor een speciale prijs van 65 euro wordt uw poes gesteriliseerd. Voor 40 euro wordt uw kater gecastreerd. De Dierenambulance haalt uw huisdier op en brengt hem ook weer thuis. Voor 10 euro extra krijgt uw viervoeter ook een chip, zodat hij bij u kan worden teruggebracht als hij kwijt is.

Voor deze actie kunt u zich nu al opgeven bij de Dierenambulance. Inschrijven kan op dinsdag, woensdag en donderdag via telefoonnummer 0492-513971. Het adres is Grasbeemd 17 in Helmond. Samen met u prikt de Dierenambulance een datum waarop uw huisdier geholpen kan worden. Meer informatie over de actie, de voorwaarden en de Dierenambulance is te vinden op de site van de Dierenambulance.

Deze actie is een samenwerking van enkele Helmondse dierenartsen, de Dierenambulance en de Gemeente Helmond. Het doel is om ervoor te zorgen dat er in Helmond minder huiskatten kwijt raken, verwilderen en verworden tot zwerfkatten.

 

 
  Rode katers zijn bijzonder populair
  LNV ontraadt 'proeftoetsen'
  Vriendschap hond en kat nader onderzocht

Gerelateerd

Castratie- en chipactie katten

Castratie en Chipactie voor katten bij dierenartsen

Koppen van katten gevonden in Helmond

Kat Oscar krijgt speciale prothesen na ongeluk

  

In onze shop
10 kg Hill??s Feline + Dreamies met kaas 60 g gratis!
Hill~s Science Plan Feline is een uitgebalanceerde, hoogwaardige voeding voor katten. Hill??s Premium kattenvoer bevat uitsluitend ingrediƫnten van de bes...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed