Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Rode katers zijn bijzonder populair

 
Post datum: 8/29/2008    4261 keer bekeken   
Bron: West Online 
 
NOORDWIJK - Rode katten lijken in 2008 opeens de populairste huisdieren te zijn. Dierenasiels in de regio worden tot hun grote verbazing platgebeld door mensen die vragen of ze toevallig ook rode katten hebben.
 
Dat geldt ook voor dierenasiel Offen in Noordwijk, waar rode katten vaak maar een dag hoeven te verblijven voordat ze worden opgehaald.

Ook dierenartsen merken de groeiende populariteit van rode katten op. Zo zegt dierenarts Albert Soede recent zeker tien procent meer rode katten op bezoek te krijgen. De rode kleur van de kat zou de oorzaak zijn dat deze dieren een liever uiterlijk hebben dan andere katten.

 
  LNV ontraadt 'proeftoetsen'
  Vriendschap hond en kat nader onderzocht
  De kat van Simon

Gerelateerd

Katten- en hondenbont populair in china

Tijgertje weer populairste kattennaam

Simba en Max blijven populairste katten- en hondennaam

Simba populairste kattennaam

Tommie populairste kattennaam


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 11/18/2011 9:46:40 PM   Gepost door: Carola
Soede lult maar raak, die vent heeft totaal geen gevoel. Geld maken over de rug van zieke dieren en beinvloedbare mensen. Om van te walgen. Oh oh wat is ie begaan met katten, ondertussen rukt ie ze uit hun hok en douwt er zonder iets te zeggen een spuit in. Of hij sleept ze mee onder de echo of maakt er fotos van, terwijl het overbodig is om te doen. Weer 250 euro extra. Afzetter zonder hart voor dieren. Ze zouden hem voor de tucht moeten roepen.

  

In onze shop
11 + 1 gratis! 12 x 70 g GimCat ShinyCat Jelly
Probeer de vier lekkere smaken van GimCat ShinyCat Jelly met bijzonder heerlijke stukjes in een lekkere gelei, die daardoor bijzonder sappig en mals zijn. ...
EUR 9.16
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed