Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Onderzoek naar aangetroffen katten

 
Post datum: 8/11/2008    2612 keer bekeken   
Bron: Politie Gelderland 
 
Op dit moment wordt door de politie een onderzoekje ingesteld naar de eigenaar van twee aangetroffen dode katten in een sloot.

Een getuige meldde woensdagavond de politie dat in een sloot aan de Angerensteinstraat een tas met inhoud dreef. Toen deze op de kant gehaald was bleek dat er twee overleden katten in zaten. De katten waren gedood. De beestjes zijn door de dierenambulance meegenomen, de tas en andere aanwijzingen zijn door de technische recherche in beslag genomen voor sporenonderzoek.

Dezelfde avond hebben agenten een huisbezoek gebracht bij een bewoonster in de Nijmeegse wijk Lankforst. Enkele sporen wezen naar haar. Met de informatie die deze vrouw aan de politie verstrekte wordt nu verder gezocht naar degene die meer weet van de dood van beide katten.

 
  Doen verdwijnen, vergiftigen of verplaatsen van katten is strafbaar
  Jongen (9) steekt kat in brand
  Ashera Chin-San voorlopig niet naar baasjes

Gerelateerd

Fors meer dieren bij eigenaar weggehaald

Royal Canin: Onderzoek consumentenbond kattenvoer onvolledig

Dierenpark aangetroffen in ontruimde woning

Parijs vroeg onderzoek naar risico voor katten

  

In onze shop
7,5 kg + 2 kg gratis! 9 kg Applaws kattenvoer
Applaws Droog kattenvoer is een uniek compleet voer voor volwassen katten. De droge brokjes simuleren de natuurlijke voeding van wilde katten. Katten zijn ...
EUR 46.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed