Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kitten miauwt niet, maar 'meeuwt'

 
Post datum: 7/20/2008    3038 keer bekeken   
Bron: Rtv Noord 
 

SCHIERMONNIKOOG - Schiermonnikoog is in de ban van een bijzondere poes. Het gaat om een kitten van zo'n twee weken oud. Het beestje miauwt niet, maar 'meeuwt'.

Een toeriste uit Zwitserland vond het katje moederziel alleen in de Kobbeduinen, aan de oostkant van het eiland. Dat is een vogelrijk gebied, waar onder meer veel meeuwen voorkomen. De kitten paste zich blijkbaar snel aan, want het krijste lustig met de meeuwen mee, als een klein meeuwtje.

Vermoedelijk is het diertje afkomstig uit een nest verwilderde katten. Een eilandbewoonster heeft zich inmiddels ontfermd over de kitten en doopte hem Kobbe. Kobbe maakt echter zo'n herrie, dat de andere huiskat Bengel zich rotschrikt als Kobbe zich roert.
 
  Katten verdronken, getuigen gezocht
  Panda Artis stikt in kattenmelk
  Miljoenen huisdieren raken nu ook dakloos

Gerelateerd

Waarom brult een leeuw en miauwt een wilde kat?

  

In onze shop
12 x 140 g Cosma Nature Kip & Kippenham Kattenvoer
Cosma nature is ongedenatureerde kattenvoeding met een bijzonder hoog vlees- of visaandeel van 75 %. In het 140 g blik zorgen delicate tonijn, mals kipfile...
EUR 15.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed