Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vier katten gedumpt

 
Post datum: 7/16/2008    2069 keer bekeken   
bron link 
 
Garyp - Een 18-jarige jongen heeft donderdagavond een bench met daarin vier gedumpte katten gevonden. De bench stond aan de weg naar zijn woning aan de Earnewarre in Garyp. De dieren bleken in een goede conditie te zijn en vertoonden geen vals gedrag. Het zijn vermoedelijk echte huisdieren. Het gaat om een zwarte kat, een zwartwitte lapjeskat, een oranje/grijze/ witte lapjeskat en een witte kat met een grijs vlak op zijn hoofd.

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900 8844.

 
  Kat adopteert panda
  Hond vast in kattenluik
  Orion heeft 1 leven minder

Gerelateerd

Gekneveld katje gedumpt in glascontainer

Koppen van katten gevonden in Helmond

Kittens gedumpt in stromende regen

Zes katten gedumpt bij De Hof van Ede

Hond redt gedumpte kittens

  

In onze shop
Gemengd Probeerpakket Almo Nature Kattenvoer
Het droogvoer Almo Nature Holistic heeft met meer dan 50% een bijzonder hoog aandeel vlees of vis. Afhankelijk van de smaak bevat het 14 ?? 26 % vers vlee...
EUR 15.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed