Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Orion heeft 1 leven minder

 
Post datum: 7/10/2008    2131 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
AMSTERDAM -  Een half uur in de wasmachine op 40 graden. Orion, de rode kater van Lisa en Wouter Braaf uit Hoofddorp, kan het gelukkig nog na miauwen.

Het dier verstopte zich vorige week in de wasmachine van een buurvrouw. Die had niets in de gaten toen zij een wasje deed. Toen de machine al enige tijd draaide, hoorde zij een vreemd geluid. Alsof iemand zat te krassen. Toen ze de deur van de wasmachine opende, kwam daar Orion uit, letterlijk als een verzopen kat.

"In paniek stond de buurvrouw bij ons voor de deur", vertelt Wouter Braaf. "Of die rode kat van ons was. Dat was inderdaad het geval." Onmiddellijk werd de dierenambulance gebeld. "Na verschillende spuiten, pillen en zalfjes krabbelde hij de volgende dag al weer flink op. Z'n oren doen het nog, wel trekken zijn ogen waarschijnlijk als gevolg van de zeepsop. Ook blijkt zijn staart zwaar gekneusd", aldus zijn baasje.

 
  Tijdelijke korting op chippen huisdier
  70.000 katten en honden opgevangen in Belgische asielen
  Misty heeft haar eerste nestje kittens!

Gerelateerd

Een kat met overgewicht heeft minder plezier

"En de kat zelf? Die vindt het minder prettig"

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed