Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Tijdelijke korting op chippen huisdier

 
Post datum: 7/3/2008    2377 keer bekeken   
Bron: Hardenberg.nu 
 
OMMEN - De Dierenkliniek in Ommen biedt katten- (en honden)eigenaren in juli twee avonden de kans om hun dier voor vijftien euro te laten chippen. Iedereen in de gemeenten Zwolle, Staphorst, Dalfsen, Ommen en Hardenberg, kan gebruik maken van deze actie. Het laten chippen van een huisdier kost doorgaans twintig euro.

De kliniek raadt aan vooral katten te voorzien van een chip. Met name katten zijn avonturiers. Als ze de kans krijgen, trekken ze de wijde wereld in op zoek naar alles wat een kat zoal bezighoudt. En vl te vaak lukt het ze niet meer om thuis te komen. Verdwaalde dieren die gevonden worden, komen in het asiel terecht. De dieren die geluk hebben, zijn gechipt. Want de kans dat zij bij hun baasje terugkomen, is dan zeer groot, aldus een medewerker van de Ommense Dierenkliniek.

De chip wordt geregistreerd bij de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren. Zonder afspraak kan vanavond (donderdag 3 juli) en donderdag 17 juli 2008, tussen 19.00 en 20.00 uur, hiervoor een bezoek worden gebracht aan Dierenkliniek Ommen, Baron Bentinckstraat 2.

 
  70.000 katten en honden opgevangen in Belgische asielen
  Misty heeft haar eerste nestje kittens!
  Weer vele kittens te vondeling gelegd

Gerelateerd

Gratis gebitscontrole bij Dierenkliniek Parijsch

Nu chippen met korting

Dierenbescherming geeft korting op chippen kat

Simba en Max blijven populairste katten- en hondennaam

  

In onze shop
22 + 2 gratis! 24 x 100 g Animonda Rafiné Soupé Kattenvoer
Fijne malse en heerlijke vleesbrokjes verfijnd met echte gourmet-ingrediënten laten kattenharten sneller kloppen. Het Animonda Rafiné Soupé natvoer word...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed