Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Misty heeft haar eerste nestje kittens!

 
Post datum: 7/2/2008    6134 keer bekeken    
 
Net in de week dat de kittens van onze Summer 13 weken zijn geworden, en (bijna) allemaal al opgehaald zijn door hun nieuwe eigenaren heeft onze Misty haar eerste nestje gekregen! 5 mooie Ragdoll kittens zijn er afgelopen maandag ochtend tussen 6 en 8 uur 's ochtend geboren!

In eerste instantie schoot Misty een beetje in paniek (5 van die piepende muisjes om je heen) en wist ze niet goed wat ze moest doen om ze stil te krijgen. Maar wonder boven wonder schoot Cindy (Misty's moeder) haar te hulp. Als een volleerde Mamma sprong ze in de bench en ging ze heel relaxed liggen. Ze liet, heel lief, aan Misty zien hoe ze de kittens moest verzorgen en ging ze ze wassen. (En dat terwijl Cindy helemaal niets moest weten van het nestje van Summer)

Inmiddels heeft Misty het allemaal prima door, als ze uit de bench is en 1 van de kittens geven een kick vliegt ze terug. Ze heeft zeker 22 van de 24 uur de eerste dagen in de bench doorgebracht!

Vanaf nu staat de kittencam weer aan, en is het nestje live te bewonderen. 'S nachts als het donker is zal alles vrij onduidelijk zijn om te volgen, maar overdag zal alles hopenlijk wat beter te zien zijn.

Deze kittens zijn allemaal al in optie (voordat ze geboren waren al) dus mocht je op zoek zijn naar een ragdoll kitten moeten wij je (op dit moment) helaas teleurstellen...
 
  Weer vele kittens te vondeling gelegd
  Dierenambulance: Kattenhater actief
  Savannah bedreigt Australische dieren

Gerelateerd

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Huisdieren reizen eerste klas

Minoes bevallen van haar eerste nestje

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Politie waarschuwt eigenaren huisdieren voor gif


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 7/29/2008 5:33:25 PM   Gepost door: carla
Voor een update altijd even op onze kittenpagina kijken: kittenupdate

  

In onze shop
10 kg Royal Canin Ragdoll Kattenvoer
Royal Canin Ragdoll is een evenwichtig compleetvoer. Het voer bevat een unieke formule, waardoor het voer uitstekend geschikt is voor ragdolls. Van oorspro...
EUR 56.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed