Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat adopteert rat

 
Post datum: 6/23/2008    2396 keer bekeken   
Bron: hln.be 
 
Een poes in China heeft naast haar vier katjes ook de zorg over een rat op zich genomen. Sinds de kittens vier weken geleden ter wereld kwamen, is ook de rat niet meer van haar zijde geweken. En wonder boven wonder: het olijke knaagdier werd meteen geadopteerd in de kattenfamilie.

Het 81-jarige baasje van de poezen kon amper zijn ogen geloven. "In het begin dacht ik dat ik verkeerd gekeken had, dus nam ik er een zaklantaarn bij. Maar mijn ogen bedrogen me allerminst", aldus Sun Shujun. "Het moedergevoel heeft het hier duidelijk gehaald van het jachtinstinct, want normaal gezien was die rat een vogel voor de kat."

Nog opmerkelijker: de poes behandelt haar nieuwste telg precies hetzelfde als haar eigen kleintjes en ze mogen zelfs met elkaar spelen. Of hoe het dierenrijk eens te meer het goede voorbeeld geeft aan het mensdom... (svm)

 
  Poesjes in dozen op vluchtstrook
  Haags Dierencentrum al voor zomer vol
  Dierenbescherming zoekt opvang verwilderde katten

Gerelateerd

Kamervragen over de dood van de in beslag genomen Ashera kat

Kat adopteert panda

Ashera kat in beslag genomen op schiphol

Paris Hilton adopteert een poes

Moederkat adopteert muisje

  

In onze shop
Grau Kitten Bliksmulpotjes met Rund, Kalkoen & Wortel Kattenvoer
De Grau bliksmulpotjes voor kitten worden geproduceerd met geselecteerde grondstoffen. van de beste geselecteerde ingrediƫnten. Grau Kitten bliksmulpotjes...
EUR 11.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed