Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Haags Dierencentrum al voor zomer vol

 
Post datum: 6/22/2008    3674 keer bekeken   
Bron: Residentie.net 
 
Het Haags Dierencentrum (HDC) zit al voor de zomervakantie vol. Dat is in het lange bestaan van het honden- en kattenasiel nog niet eerder voorgekomen. Het HDC zoekt met spoed nieuwe baasjes, die een vast onderkomen voor de dieren kunnen regelen.

Het HDC moest onlangs 30 zwaar verwaarloosde katten van n adres opnemen. Daarmee is de grens van de opvangcapaciteit bereikt. Er is daarom een wachtlijst ingesteld.

Elk jaar is het voor de zomer topdrukte bij de honden- en kattenopvang. In deze periode is de animo om een asieldier op te nemen heel laag. Dat komt omdat mensen liever eerst op vakantie gaan. Er komen dan meer dieren in het asiel dan uitgeplaatst kunnen. Op dit moment biedt het HDC het alarmerende aantal van 300 katten en 60 honden onderdak. Het HDC kan nu helaas alleen nog zwerfhonden en zwerfkatten aannemen.

Geeft u n van de ruim 300 katten en 60 honden nog vr uw vakantie een vast onderkomen?

Haags Dierencentrum, Lozerlaan 595 in Den Haag.
Informatie: 070- 366 18 06.

 
  Dierenbescherming zoekt opvang verwilderde katten
  Vergiftigde katten in Emmer woonwijk
  Vrijwilligers mesten kattenvilla in Zandhoven uit

Gerelateerd

Haags Dierencentrum trekt aan de (katten-)bel

Ik wil dit werk best in de zomervakantie doen

’Komst dierencentrum niet haalbaar’

  

In onze shop
7,5 kg + 2 kg gratis! 9 kg Applaws kattenvoer
Applaws Droog kattenvoer is een uniek compleet voer voor volwassen katten. De droge brokjes simuleren de natuurlijke voeding van wilde katten. Katten zijn ...
EUR 46.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed