Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vrijwilligers mesten kattenvilla in Zandhoven uit

 
Post datum: 6/13/2008    2495 keer bekeken   
Bron: Gazet van Antwerpen 
 
De poezenweldoenster Karine Verhoeven uit Zandhoven is tot tranen toe bewogen door de solidariteit die ze ondervindt sinds bekend raakte dat ze tegen 16 juni haar 150 katten moet wegdoen. Vrijwillige poetsploegen zijn met man en macht aan het werk om de huurvilla waarin ze met de katten samenleefde weer bewoonbaar te maken. En afvalcontainer is al vol.

Karine Verhoeven van het Animal Rescue Team (ATR) vangt al jarenlang katten op. Zelfs de meest hopeloze gevallen krijgen van haar een tweede kans. Maar de huurvilla in de Theo De Belderlaan was om hyginische redenen zo onleefbaar geworden - zowel voor de katten als voor de mensen - dat de dienst Dierenwelzijn van het ministerie van Volksgezondheid, de Wooninspectie en de gemeente de dierenopvang lieten sluiten. De kans is groot dat de villa onbewoonbaar wordt verklaard.

 


Lees verder 
  D66 Alphen wil katten en honden verplicht chippen
  Kat dood laten gaan niet strafbaar
  Slachting onder Utrechtse katten

  

In onze shop
Versele-Laga katten oogverzorgingslotion
Katten zijn afhankelijker van hun gezichtsvermogen dan wij mensen. Het oog van de kat is een zeer gevoelig orgaan welke veel zorg en aandacht nodig heeft. ...
EUR 5.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed