Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Bridget Maasland nu ook op de bres voor katten

 
Post datum: 4/10/2008    2384 keer bekeken   
Bron: Sentimento 
 
Naast de stichting Dutchpuppy, die opkomt voor zwerfhonden, gaat Bridget Maasland zich nu ook inzetten voor Dutchkitten. Dit liet de voorzitter van Maasland vrijdag weten. Bridget zal opkomen voor verwaarloosde katten.

Maasland lanceert haar kattenstichting "Dutchykitten" woensdag tegelijk met de nieuwe uitgave van de film De Aristokatten, van Walt Disney Studios. De film is te koop bij een dierenwinkelketen, die een deel van de opbrengst aan Dutchykitten doneert.

De twee stichtingen van Maasland zamelen geld in om bestaande initiatieven in vooral Zuid- en Oost-Europa te ondersteunen.

 
  We hebben kittens!
  Bewoners zijn geschokt over de mishandelingen van katten
  Betty Heideman presenteert Allochtone Viervoeters

Gerelateerd

Kattenhulp hoopt toch Maasland te bemachtigen

Nieuwe aktie van de stichting Veterinair Steunfonds


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 4/19/2008 8:22:53 PM   Gepost door: uhg
leuk cool

  

In onze shop
24 x 85 g Voordeelpakket Gourmet Gold Luxe Mix
Katten zijn ware fijnproevers en wensen afwisseling op hun menu. De meest veeleisende gourmets onder de katten gaan nog een stapje verder en verlangen afwi...
EUR 9.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed