Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Betty Heideman presenteert Allochtone Viervoeters

 
Post datum: 4/5/2008    2540 keer bekeken    
 
Meer en meer honden en katten komen naar Nederland en Belgie vanuit Griekenland, Turkije, Spanje e.o. Moeten zij ook integreren? Inburgeringcursussen volgen en Nederlands leren blaffen of miauwen? Slagen zij erin om zich in onze maatschappij te handhaven? En is dit de oplossing voor het zwerfdierenprobleem?

Het boek Allochtone Viervoeters is een boek van deze tijd. Het naar Nederland halen van honden en katten uit het buitenland staat steeds vaker ter discussie. Het probleem van de zwerfdieren in de wereld wordt alleen maar groter. Het boek biedt behalve 60 verhalen van Allochtone Viervoeters ook adviezen voor wie een hond of kat uit het buitenland wil adopteren en daarnaast informatie over de situatie van zwerfdieren in de wereld.

Brabander van het Jaar 2007, Els Adams heeft het voorwoord geschreven, vele nationale en internationale organisaties hebben hun medewerking verleend. Dierenarts Peter de Lint heeft het medische deel verzorgd. Van elk boek gaat 1 euro naar de Stichting No Kill Europe.

Betty Mercey-Heideman (45) is voormalig oprichtster van een organisatie die zich inzet voor het lot van de honden in Spanje. Naast fotografe is zij auteur van lesboeken, schrijft zij columns in diverse bladen en brengt maandelijks het E-Magazine NIEUWSgierig uit.

Het boek Allochtone Viervoeters kost 17,95 en is vanaf eind mei / begin juni verkrijgbaar in de boekhandel en via bol.com. Het boek is nu reeds te bestellen via de site http://boeken.dierenzaken.net. ISBN nummer 978 907 150 1197.

 

 
  Chippen van honden en katten
  Certificering fokkers en handelaren huisdieren
  Castratie actiedag in Putten

Gerelateerd

Op zoek naar de dikste kat van Nederland

Moralistisch Nederland blij met dierenpolitie

Ook polijsten en orthodontie voor viervoeters in opkomst

Kattenjacht in Belgie verboden


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 7/22/2008 7:57:08 PM   Gepost door: Marianne Wanders
Zo blij met elke initiatief om het leven van katten en honden te verbeteren.Ik zou zo heel graag het mailadres van Betty Heideman willen hebben.Ik hoorde haar op de radio zeggen dat ze in Frankrijk woont, ik woon daar ook en heb erg veel problemen met aan lopende katten van een nabijgelegen boerderij.Zij verwaarlozen de dieren geen eten geen verzorging aldoor zwanger enz.Nou heb ik steeds die katten opgevangen en naar het asiel gebracht en laten steriliseren maar nu blijkt dat er kattenaids heerst onder die katten en ter bescherming van mijn eigen kat mag ik ze nu niet meer opvangen Ik zou zo graag goede raad hebben van iemand die er wat verstand van heeft misschien.Wilt U mijn mailadres doorgeven aan haar en vragen of ze me alsjeblieft wil contacten?Hartelijk dank bij voorbaat Marianne

  

In onze shop
GranataPet Symfonie Kattenvoer 6 x 200 g
Katten houden niet alleen van vlees, hun spijsverteringskanaal is vanuit de natuur ingesteld op proteïnerijk voedsel. Daarom wordt voer met een hoog vlees...
EUR 11.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed