Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Chippen van honden en katten

 
Post datum: 4/4/2008    2421 keer bekeken   
Bron: Blik op Nieuws 
 
Hoogezand-Sappemeer - In de maand april organiseren de gemeente en de dierenartsen in Hoogezand-Sappemeer een chipactie. Dit houdt in dat inwoners van Hoogezand-Sappemeer de mogelijkheid krijgen hun hond of kat voor een gereduceerd tarief te laten chippen. Tijdens actieperiode bespaart een diereneigenaar 14,-.

Het chippen van een hond of kat is een eenvoudige ingreep. Met een onderhuidse injectie brengt de dierenarts een chip ter grootte van een rijstkorrel in. De chip is gekoppeld aan een persoonlijk nummer. Met dit nummer kunnen de gemeente, dierenasiels en de dierenbescherming de eigenaar van een gevonden hond of kat opsporen.

De gemeente Hoogezand-Sappemeer gaat vanaf 1 april actief op zoek naar eigenaren van overleden honden en (met name) katten. Dit houdt in dat als er een overleden dier bij het Afval AanbrengPunt (AAP) van de gemeente wordt afgegeven, er contact wordt opgenomen met de eigenaar.

 
  Certificering fokkers en handelaren huisdieren
  Castratie actiedag in Putten
  Vrijspraak na bekentenis aan katten

Gerelateerd

Gratis Gebitscontrole bij Dierenartsen AnimalCare

Castratie- en chipactie katten

Castratie en Chipactie voor katten bij dierenartsen

Nu chippen met korting

Dierenbescherming geeft korting op chippen kat

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed