Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Castratie actiedag in Putten

 
Post datum: 3/26/2008    2149 keer bekeken   
Bron: De Puttenaer 
 
PUTTEN - Dierenkliniek Putten, van Damhof 5, organiseert op 9 april een Sterilisatie- / Castratie- aktie voor katten. Nog steeds is er een veel te grote (wilde) kattenpopulatie.

Hierdoor ontstaan dieronwaardige situaties. Zwerfkatjes, in de zomer nog gevoed op de diverse campings verkommeren in de winter. Ook is er een verhoogd ziekterisico doordat er teveel slecht gevoede en ongevaccineerde katten halfverwilderd rondlopen.

De Dierenkliniek Putten wil een bijdrage leveren aan de te grote (wilde) kattenpopulatie waardoor dieronwaardige situaties ontstaan van zwerfkatjes. Ook is er een verhoogd ziekterisico doordat er teveel slecht gevoede en ongevaccineerde katten halfverwilderd rondlopen. De kliniek wil aan deze problemen wat doen gaat op deze actiedag tegen gereduceerd tarief dieren opereren. De prijs van de castratie van een kater bedraagt deze dag 38,50 en de sterilisatie van een poes 75,-.

 
  Vrijspraak na bekentenis aan katten
  Dierenbescherming zet kattenvallen
  Fleur en Misty halen hun eerste CAC

Gerelateerd

Najaars sterilisatie- en castratieactie

Gratis gebitscontrole bij Dierenkliniek Parijsch

DRRC organiseert 6e HCM testdag!

Iedereen mag nieuwe dierenkliniek bekijken

  

In onze shop
4 kg Royal Canin Kitten Sterilised Kattenvoer
Voor de sterilisatie/castratie is de stofwisseling van de kat op voeding met een vrijwel constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar ener...
EUR 24.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed