Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenbescherming zet kattenvallen

 
Post datum: 3/24/2008    3182 keer bekeken   
Bron: Omroep Brabant 
 
HEEZE - De Dierenbescherming gaat in de gemeente Heeze-Leende kattenvallen zetten om zwerfkatten te vangen. Dat gebeurt in opdracht van de gemeente, waar steeds meer klachten over zwerfkatten binnenkwamen.
Mensen storen zich vooral aan vechtende katten en de stank van krolse katten. De dieren zullen worden gelokt met voedsel. De wilde katten zullen worden gecastreerd, waarna ze worden teruggebracht naar de plek waar ze gevangen zijn.

Het is volgens de Dierenbescherming onmogelijk om verwilderde katten bij mensen onder te brengen. Huiskatten die in de valkasten terecht komen zullen meteen worden vrijgelaten.

 

 
  Fleur en Misty halen hun eerste CAC
  Meerdere katten vergiftigd
  Speurhonden zoeken huisdier

Gerelateerd

Meld zwerfkatten tijdig bij het asiel

Nieuw verblijf zwerfkatten in Hof van Ede

Overlast zwerfkatten voorkomen

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Sophia KattenBond haalt € 2500 op voor Amsterdamse zwerfkatten

  

In onze shop
10 kg Hill??s Feline + Dreamies met kaas 60 g gratis!
Hill~s Science Plan Feline is een uitgebalanceerde, hoogwaardige voeding voor katten. Hill??s Premium kattenvoer bevat uitsluitend ingrediënten van de bes...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed