Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Fleur en Misty halen hun eerste CAC

 
Post datum: 3/24/2008    4181 keer bekeken    
 
Vandaag waren Fleur en Misty in de Rijnhal in Arnhem om zich van hun beste kant te laten zien op de Mundikat Kattenshow. Al jaren houdt Mundikat op eerste en tweede paasdag een internationale kattenshow in Arnhem, en alhoewel we al vaker als bezoeker op deze show aanwezig waren, vonden we dat we dit keer maar als exposant moesten komen... Het is tenslotte bijna een thuiswedstrijd (de Rijnhal in Arnhem ligt maar 15 minuten van ons vandaan)

Fleur en Misty waren op de tweede dag van deze kattenshow aanwezig, en de internationale keurmeesters die onze jongste ragdolls mochten keuren hebben prachtige keurrapporten geschreven (en zelfs leesbaar dit keer :-). Zowel Misty als Fleur hebben het CAC (Certificat dAptitude de Championat) certificaat uitgereikt gekregen, en Fleur werd dit keer zelfs voorgedragen voor BIS (best in show)! Helaas vonden de keurmeesters een jonge maine coon mooier, dus bleef het bij de voordracht..

 
  Meerdere katten vergiftigd
  Speurhonden zoeken huisdier
  Iris de vliegende kat

Gerelateerd

Internationale Kattenshow in Hazerswoude-Dorp

Huisdieren reizen eerste klas

Minoes bevallen van haar eerste nestje

Grote internationale kattenshow in Wassenaar

Internationale kattenshow met ragdoll special


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 3/30/2008 2:01:57 PM   Gepost door: Erik en Karin
Hallo Carla en Ron, Via deze weg willen wij jullie en natuurlijk Fleur en Misty feliciteren met het behaalde succes van 2e paasdag in de Rijnhal. SUPER-SUPER!!!!! Donderdag bekijken we de prijs wel even. Groetjes Erik en Karin uit Bredevoort.

  

In onze shop
Applaws Kattenvoer 6 x 70 g
Applaws compleetvoer voor katten wordt geproduceerd uit hoogwaardige en natuurlijke ingrediƫnten. Hiermee kan een hoogwaardig voer worden gegarandeerd. Bi...
EUR 6.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed