Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Onthoofde poes van buren op oprit

 
Post datum: 2/14/2008    2479 keer bekeken   
Bron: Telegraaf 
 
AMSTERDAM -  Een inwoonster van Doesburg kreeg de schrik van haar leven, toen ze een onthoofde poes op haar oprit zag liggen.
 
Ramona Albert dacht eerst nog dat het dier misschien overreden was en zocht in de omgeving van haar woning naar sporen. "Ik heb zelfs nog in huisvuilcontainers gekeken, die aan straat stonden om geleegd te worden, of ik het hoofdje vond", vertelt zijn aan De Gelderlander. Ze vond niks.

Medewerkers van de dierenambulance stelden vast dat de kop van het dier er met brute kracht is afgetrokken. In de omgeving van de woning is geen bloed gevonden, waardoor men ervan uitgaat de dat het dier elders is gedood.

De buren van de Doesburgse Ramona hebben het dier maandagavond gedentificeerd. De eigenaars gaan dinsdagmiddag aangifte doen. Het gaat om een geheel zwarte poes zonder bijzondere kenmerken.

 
  Nicolasa, de surfende kat!
  Korting op steriliseren van poezen en castreren van katten
  Kattenbescherming stelt Tijger voor

Gerelateerd

Poes met schrik vrij

  

In onze shop
Krabpaal monopolis 1
De krabpaal Empire Monopolis beschikt over 2 dikke robuuste sisal palen waarbij in de ene sisal paal een comfortabel kattenhuisje ge´ntegreerd is inclusief...
EUR 126.00
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed