Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Korting op steriliseren van poezen en castreren van katten

 
Post datum: 2/13/2008    4314 keer bekeken   
Bron: Culemborgse Courant 
 
CULEMBORG - Het dierenasiel van Leerdam houdt in samenwerking met de afdeling dierenbescherming van Leerdam, Culemborg, Vianen e.o. een 'katten help valentijnsactie'. De actie is georganiseerd in samenwerking met zes dierenklinieken waaronder dierenkliniek Culemborg. Deze klinieken hopen door de actie dat minder katten in het asiel terecht komen. .

Gedurende de week van donderdag 14 tot en met vrijdag 22 februari krijgt de klant in totaal 25,- korting op het steriliseren van een poes respectievelijk 15,- op het castreren van een kater. De dierenarts vermeld zijn 5,- korting duidelijk op de factuur, dit deel van de korting krijgt de klant dus gelijk bij de dierenarts. Daarna moet de factuur met vermelding van de bankrekening naar het asiel (Dierentehuis Leerdam, Koenderseweg 14, 4142 LC Leerdam) worden gestuurd en het resterende bedrag van 20,00/ 10,00,- wordt dan naar overgemaakt.

 
  Kattenbescherming stelt Tijger voor
  Angst voor kattenhater in Vogelbuurt
  Kat blind geschoten in Drenthe

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Kattenstad subsidieert niet langer het steriliseren van katten

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Sterilised Cat Young Adult Tonijn Kattenvoer
Hill??s Feline Sterilised Cat Young Adult Tonijn is een optimaal aangepast kattenvoer voor gecastreerde katten van 6 maanden tot 7 jaar. Veel kattenbezitte...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed