Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kattenbescherming stelt Tijger voor

 
Post datum: 2/7/2008    2862 keer bekeken   
Bron: Telstar 
 
Delfgauw De kattenopvang in Delfgauw zet elke twee weken een kat in de spotlights om te kijken welke kat nu de M factor heeft, oftewel de MIAUW factor! Het uiteindelijke doel is natuurlijk om ook in het nieuwe jaar voor alle katten die in de opvang verblijven een leuk, nieuw baasje te vinden, want de katten zitten uiteraard niet vrijwillig in het opvanghuis.

De Kattenbescherming is op zoek naar een thuis voor Tijger. Van de kater, die in 1988 is geboren, is afstand gedaan. Tijger heeft het bij de Kattenbescherming helemaal niet naar zin. Hij is erg op zichzelf en vindt de andere katten niet leuk. Helaas wordt hij bij de Kattenbescherming omringd door andere katten. Tijger is bij de Kattenbescherming onder andere daardoor moeilijk hanteerbaar. Hij is angstig en verdedigt zich door blazen en soms ook slaan. De Kattenbescherming zoekt voor Tijger een thuis dat hij niet hoeft te delen met andere huisdieren en waar hij lekker zijn eigen gang kan gaan. Tijger is gewend naar buiten te gaan. Als Tijger eenmaal een eigen plek heeft, zal hij ongetwijfeld tot rust komen en beter benaderbaar zijn, maar een schootkat zal hij nooit worden. Mag Tijger bij u komen wonen? Tijger is gecastreerd, ingent, gechipt, ontwormd, ontvlooid, nagekeken door de dierenarts en in het bezit van een inentingsboekje/paspoortje, daarom vraagt men 65 euro onkosten vergoeding. Wilt u de Kattenbescherming helpen of financieel steunen?

Heeft u wel oren naar "Tijger", bel dan voor een afspraak naar Karin Wiegman van de Kattenbescherming Nederland via telefoonnummer 06 - 5397 2689 of stuur een e-mail naar miauw@kattenbescherming.nl voor meer informatie over de andere katten. Wilt u de kattenbescherming helpen of financieel steunen? Kijk dan op de website www.kattenbescherming.nl.
 
  Angst voor kattenhater in Vogelbuurt
  Kat blind geschoten in Drenthe
  Pal Kitty: shampoo voor de kat

Gerelateerd

Snel een betrouwbaar logeeradres vinden voor huisdieren

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Katten kijken in Nijmegen

Populaire kattennamen, aparte namen nieuwe trend

Kat manipuleert baasje

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed