Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Angst voor kattenhater in Vogelbuurt

 
Post datum: 2/7/2008    2391 keer bekeken   
Bron: hardenberg.nu 
 
DEDEMSVAART - Verbolgen reageerde de 14-jarige Jermaine Jansen uit Dedemsvaart toen hij tot de ontdekking kwam dat er een boze tekst boven het aanplakbiljet van zijn vermiste katertje Sem was geplakt. Een tekst, die volgens hem en zijn moeder Jacqueline Jansen doet vermoeden dat er bij hen in de buurt aan de Lepelaarweg een kattenhater woont. Sem, een katertje van ruim vijf maand, wordt sinds maandag vermist. Van de aardbodem verdwenen, zo lijkt het.

Sem en zijn zusje Kitty mochten pas sinds een week of vier naar buiten. Eigenlijk wilde ik het eerst niet, vertelt moeder Jacqueline, als je ze in huis houdt blijven ze mooier en slanker, maar ze werden zo onrustig, dat we ze toch maar hebben laten gaan. Kitty is, in tegenstelling tot Sem, een echt buitendiertje. Sem verkiest meestal na twee uurtjes de behaaglijke warmte van binnen boven de gure kou van buiten. Afgelopen maandag ging hij ook op pad, samen met zijn zusje. Maar hij keerde niet terug. 's Avonds niet en de volgende ochtend ook niet. Een zoektocht werd op touw gezet. Jacqueline en Jermaine gingen de buurt in om navraag te doen. Een buurvrouw had een dode kat zien liggen in de berm. Hetzelfde signalement, ook zwart net als Sem, maar hij had alleen geen groen halsbandje om en die van Sem viel echt op, wijst Jacqueline naar de foto op de poster.

We hebben aangifte gedaan bij de politie en navraag bij Amivedi. Volgens hen zou Sem ook op meisjesjacht kunnen zijn. De buren verderop hadden gehoord, dat er een kat onder de bus was gekomen. En dus hebben we genformeerd bij Connexxion, maar daarvan hebben we nog niets gehoord verder.

Lees verder 
  Kat blind geschoten in Drenthe
  Pal Kitty: shampoo voor de kat
  Luie kat heeft meer kans op suikerziekte

Gerelateerd

Animal Alert voor vermiste dieren

Dierenambulance: Kattenhater actief

Mogelijk kattenhater actief in Brummen

Waarschuwing voor kattenhater Hulst

Verdriet om vermiste Snoepie

  

In onze shop
11 + 1 gratis! 12 x 85 g Gourmet Fisherman's Delights
Gourmet Fisherman~s Delights zijn sappige, kostelijke creaties met vis voor alle volwassen katten met een fijne smaak. De kostelijke recepturen met hoogwaa...
EUR 8.24
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed