Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Pal Kitty: shampoo voor de kat

 
Post datum: 2/3/2008    2972 keer bekeken    
 
AMSTERDAM - Dogs etc. introduceert een nieuw product van Juno's Garden: Pal Kitty Freshen-Up Foam, het eerste product in hun nieuwe kattenlijn. De Freshen-Up Foam is een van de eerste biologisch geteelde schuimproducten, ontwikkeld ten behoeve van de groeiende belangstelling voor biologische producten voor dieren.

Met een mengsel van kruidenextracten en Bach bloesemessences voor problemen met een droge gevoelige huid. De bloesemessences (Bach rescue remedie) en het katenkruid kalmeren de kat en beperken de stress die soms met het verzorgen van de vacht gepaard gaat.

Het product is ontwikkeld om gemakkelijk en voorzichtig de vacht te kunnen ontklitten en te reinigen en is vochtinbrengend. Ideaal voor dagelijks gebruik en maakt het eenvoudig om de kat iedere dag te kammen om gezondheidsbedreigend vuil en haar te verwijderen.

Pal Kitty Freshen-Up Foam heeft een katvriendelijke kattenkruid&calendula-geur, vrij van synthetische geuren en kleuren.
De formule bevat geen tea-tree of essentiele olie waarvoor katten overgevoelig kunnen zijn. Het biologisch geteelde mengsel bevat genezende kruiden als aloe vera, calendula, kamille, zoete amandel en witte thee.

Juno's Garden levert ook producten voor honden (Pal Dog shampoos, conditioner, balm, freshen-up sprays en hotspotspray) en voor mensen (Dogwalkers' handcreme). Alles is biologisch geteeld, vrij van chemische middelen en dierproefvrij.

De 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Dogs etc. worden verkocht in winkels in het hogere segment, zoals de 'betere' dierenwinkel, trimsalons en cadeauwinkels en via de website www.dogsetc.nl.

Dogs etc. staat, net als de merken waarmee zij werken, een percentage van de omzet af aan goede doelen die met dierenwelzijn te maken hebben.

 
  Luie kat heeft meer kans op suikerziekte
  Hond en katten gedumpt bij Dierentehuis
  Gratis kattenchipactie

  

In onze shop
11 + 1 gratis! 12 x 156 g Applaws kattenvoer
Applaws kattenvoer bestaat enkel uit hoogwaardige en natuurlijk grondstoffen. Bij de vangst van de gebruikte vis worden enkel rechtvaardige vismethodes geb...
EUR 20.15
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed