Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Dierenbescherming vangt zwerfkatten

 
Post datum: 3/7/2005    Door: admin    1893 keer bekeken   
bron link 
 
Amersfoort - De dierenbescherming gaat vanaf maandag zwerfkatten vangen in Amersfoort. In de wijk Kruiskamp is veel overlast van de zwerfkatten. De dierenambulance Amersfoort zal hierbij assisteren. Er worden op diverse plekken kooien neergezet met eten, zodra de kat binnen loopt zal de kooi zich sluiten.

De katten worden meegenomen door de dierenambulance. De katten worden gecastreerd of gesteriliseerd. Katten waarvan verwacht wordt dat er een nieuw baasje of vrouwtje voor gevonden kan worden, gaan naar het dierenasiel aan de Appelweg. De overige katten worden weer vrijgelaten in de wijk. De dieren zullen minder overlast veroorzaken als zij geholpen zijn. De dierenbescherming verzoekt mensen uit de wijk de eigen katten te voorzien van een bandje of binnen te houden.
 
  Het is triestig gesteld met het dierenwelzijn
  Kat omgekomen bij brand Middelburg
  Kat redt familie

Gerelateerd

Meld zwerfkatten tijdig bij het asiel

Nieuw verblijf zwerfkatten in Hof van Ede

Overlast zwerfkatten voorkomen

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Sophia KattenBond haalt 2500 op voor Amsterdamse zwerfkatten

  

In onze shop
7,5 kg + 2 kg gratis! 9,5 kg Applaws kattenvoer
Applaws Droog kattenvoer is een uniek compleet voer voor volwassen katten. De droge brokjes simuleren de natuurlijke voeding van wilde katten. Katten zijn ...
EUR 46.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed