Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat Eeyore zoekt met spoed baas

 
Post datum: 1/27/2008    2219 keer bekeken   
Bron: Hoog en Laag 
 
WAGENINGEN/RENKUM - Dierentehuis de WagenRenk zoekt voor kat Eeyore met spoed een goed thuis. Eeyore is een lieve gecastreerde kater, geboren op 5 september 1999. Er is afstand van Eeyore gedaan, omdat hij in huis sproeide. Dit was waarschijnlijk het gevolg van het samenwonen met vier andere katten. Bij ons in het asiel moet Eeyore zijn verblijf helaas ook met andere katten delen, Eeyore plast bij ons in het asiel dus ook.

Eeyore ligt het liefst de hele dag op schoot en houdt van zijn bewegingsvrijheid. Helaas kunnen wij hem niet alles bieden wat hij nodig heeft, met als gevolg dat Eeyore weg begint te kwijnen.
De medewerkers van De Wagenrenk zoeken voor Eeyore dan ook met spoed een huis dat hij niet hoeft te delen met andere huisdieren en waar hij alle schoten helemaal voor hem alleen heeft. Wij zullen voor Eeyore geen adoptiekosten rekenen.

Meer informatie bij Dierentehuis De Wagenrenk, Keijenbergseweg 18 in Wageningen, tel. 0317-413985.

 

 
  Mr. Moszkowicz helpt reuzenkat
  Ashera kat in beslag genomen op schiphol
  Omwonenden zijn dierenopvang in haagse woning zat

Gerelateerd

Dierentehuis De Wagenrenk blijft open

Kerbert dierentehuis overvol

Kattenziekte teistert Dierentehuis Amersfoort

  

In onze shop
Voordeelpakket Cosma thai snackies, tijdelijk 4 + 1 GRATIS!
De Cosma thai snackies zijn hoogwaardige, natuurijke premiumsnacks uit zorgvuldig geselecteerde ingredienten. Geef uw kat nu een heel bijzonder genot: de g...
EUR 10.39
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed