Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Hond graaft overleden kat-maatje op

 
Post datum: 1/19/2008    Door: Cheetha    2581 keer bekeken   
Bron: Waarmaarraar.nl 
 
Een hond uit het Engelse Wigan miste zijn overleden maatje Arthur de kat zo erg dat hij wel erg drastische maatregelen nam. Dat schrijft de Britse krant Times. Oscar de hond besloot in het holst van de nacht om door het kattenluik naar buiten te glippen en Arthur op te graven. Daarna sleepte hij de kat mee naar binnen en likte de vacht van het beestje helemaal schoon.

Toen zijn baasjes, Robert en Mavis Bell, de dag nadien naar beneden kwamen, zagen ze Arthur de kat naast Oscar in zijn mand liggen. Robert Bell vermoedt dat Oscar gezien had waar hij de kat begraven had en dat Oscar daar gaan graven was. "Hij moet Arthur door het kattenluik naar binnen gesleept hebben", vertelt Bell, "En haar dan helemaal schoon gelikt hebben want haar vacht was weer mooi wit. Het zal hem toch een nacht gekost hebben want Oscar was een grote kat. Nadien zal hij naast haar in slaap gevallen zijn."Blijkbaar waren de twee dieren heel hun leven onafscheidelijk geweest. "Toen Oscar nog klein was, hielp onze kat Oscar in de zetel klimmen", vertelt Robert Bell.

Ondertussen is Arthur opnieuw begraven en heeft Oscar een nieuw maatje gekregen, de kat Limpet.

 
  Eindhovens stel krijgt Ashera uit eerste nest
  Brandweer reanimeert katten
  Gaia tevreden over Brusselse subsidie sterilisatie zwerfkatten

Gerelateerd

Kat mogelijk overleden door eten van gif

Kat overleden bij brand in Flierveld

Vrouw gewond en kat overleden bij brand

Herinneringen aan overleden huisdieren

  

In onze shop
5 + 1 gratis! 6 x 200 g GranataPet DeliCatessen Kattenvoer
Eiwitrijke voeding, met aangepast, gematigd vetgehalte wordt door katten zeer goed verteerd. Omdat katten van nature roofdieren en vleeseters zijn, is hun ...
EUR 7.09
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed