Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Brandweer reanimeert katten

 
Post datum: 1/19/2008    2038 keer bekeken   
Bron: Blik op Nieuws 
 
De Bilt - De brandweer heeft zondagavond twee katten gereanimeerd na een binnenbrand in een studentencomplex aan de Burgemeester de Withstraat in De Bilt. De brandweer kreeg rond 20.30 uur de melding binnen. Bij aankomst waren studenten reeds begonnen met blussen, dit werd overgenomen door de brandweer.

De brandweer haalde drie katten uit het gebouw waarvan één kat reeds door verstikking om het leven was gekomen. De twee andere katten ademden moeilijk en verkeerden in een shock. De brandweer heeft met een ademluchtfles de katten zuurstof toegediend. De dierenambulance heeft zich bij aankomst over de dieren ontfermd. De recherche zal onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

 
  Gaia tevreden over Brusselse subsidie sterilisatie zwerfkatten
  Katten zorgen weer voor ophef in Zuid-Koerdistan
  Seriemoordenaar van katten aan het werk in Hongkong

Gerelateerd

Bewoners woedend op brandweer om kat in boom

Riool-kat drijft brandweer onder de grond

Kat uit hoge boom gehaald door brandweer

Noodkreet aan burgemeester over dode poes


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 2/3/2008 8:12:32 PM   Gepost door: missmuts
Er waren 4 katten aanwezig in het huis, 2 hebben het overleeft en 2 overleefde het niet. De Vierde kat werd 3 dgn na de brand alsnog gevonden in de afgebrande woning.

  

In onze shop
2 kg Sanabelle + 2 x 55 g graanvrije kattensticks gratis!
Sanabelle is droog kattenvoer van de allerbeste kwaliteit. Sanabelle kattenvoer is een zeer uitgebalanceerd dieet, omdat er nauw samen wordt gewerkt met on...
EUR 12.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed