Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Katten zorgen weer voor ophef in Zuid-Koerdistan

 
Post datum: 1/14/2008    2066 keer bekeken   
Bron: azady.nl 
 
Sinds gisteren zitten er honderden huizen zonder elektriciteit in Penjwen, een stad in Zuid-Koerdistan. Volgens een medewerker van het elektriciteitsdistributiecentrum is een kat de veroorzaker van het probleem.

In een verklaring liet een medewerker van het elektriciteitsdistributiecentrum te Penjwen weten dat een kat gisterenavond op onverklaarbare wijze tussen de elektriciteitsgeneratoren gekomen is. Hierdoor is er kortsluiting veroorzaakt. De kat heeft het incident overigens niet overleefd.

De laatste tijd hebben katten vaker voor ophef gezorgd in Zuid-Koerdistan. In oktober vorig jaar riep de Turkse regering de Iraakse regering op de kopstukken van de Arbeiderspartij van Koerdistan (PKK) over te leveren aan de Turkse staat. Talabani, de Koerdische president van Irak, reageerde destijds als volgt: “We zullen zelfs geen Koerdische kat uitleveren aan de Turken.” De Turkse regering reageerde toen woedend op de uitspraak van Talabani.

 
  Seriemoordenaar van katten aan het werk in Hongkong
  Uitslag FOK!forum-actie voor zieke katten
  Hoorns dierenasiel overvol met jonge katjes

  

In onze shop
Happy Cat Adult Sterilised
Gecastreerde katten komen het gemakkelijkst in gewicht aan, omdat ze door de homonale veranderingen minder actief zijn en daarnaast wel hun eetlust behoude...
EUR 42.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed