Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Uitslag FOK!forum-actie voor zieke katten

 
Post datum: 12/29/2007    3439 keer bekeken   
Bron: Fok! 
 
Met de kerstdagen in het vooruitzicht kwam FOK! user Qwea op het idee om een speciale actie op te zetten voor het Jochem Fonds. Deze organisatie runt een verblijf waar zwerfkatten en zieke katten opgevangen worden. Ze blijven daar totdat ze herplaatst kunnen worden of overlijden. Het Jochem Fonds wil de dieren zo goed als mogelijk verzorgen gedurende hun verblijf bij het Jochem Fonds.

De verzorging van de dieren kost natuurlijk heel veel geld en om er voor te zorgen dat de katten ook een fijne kerst hebben is er een inzamelingsactie in het Flora & Fauna gestart. Users uit het hele land doneerden geld of andere spullen. In totaal is er 1055 euro opgehaald, maar ook 100 blikjes kattenvoer, 25 zakken met kattenbrokjes en een aantal manden en speeltjes voor de katten.

Alle spullen zullen in de komende dagen naar het Jochem Fonds gebracht worden zodat de katten er meteen plezier van hebben.

 
  Hoorns dierenasiel overvol met jonge katjes
  Flinke toename aantal zwerfdieren
  Tielt-Winge pakt zwerfkattenprobleem aan

Gerelateerd

Kat Oscar krijgt speciale prothesen na ongeluk

Katten zetten woningen blank

  

In onze shop
10 kg Hill??s Feline + Dreamies met kaas 60 g gratis!
Hill~s Science Plan Feline is een uitgebalanceerde, hoogwaardige voeding voor katten. Hill??s Premium kattenvoer bevat uitsluitend ingrediƫnten van de bes...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed