Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Ook dieren vieren Kerstmis

 
Post datum: 12/19/2007    2154 keer bekeken   
Bron: BrusselNieuws 
 
Anderlecht - Ook bij het dierenasiel Veeweyde in Anderlecht wordt een kerstmarkt gehouden. Daar kan u cadeautjes kopen voor uw dieren thuis of voor de dieren die in Veeweyde verblijven.

Nog tot Kerstmis kunnen bezoekers op de kerstmarkt van het dierenopvanghuis iets kopen voor zichzelf, hun huisdier, of voor de dieren van Veeweyde.

De opbrengst van de kerstmarkt gaat naar de dieren. "We hebben geld nodig om de dieren eten te geven, om het gebouw te poetsen, en voor de dierenarts," zegt Agnes Lenvain van Veeweyde.

En dat geld is nu meer dan ooit nodig. Want tijdens de eindejaarsperiode krijgt Veeweyde nog meer achtergelaten honden en katten binnen. Zo'n honderd honden en tachtig poezen wachten hier op een nieuw baasje.

De kerstmarkt bij Veeweyde is nog tot Kerstmis open, elke dag van 10 uur 's morgens tot 4 uur in de namiddag, op de Itterbeekselaan 600 in Anderlecht, Belgie.

 

 
  Utrechtse Dierendagen 2007
  Kroaat bewaart 150 kattenlijkjes in woning
  Katten druk in gesprek...

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

Open Dag Dierenasiel Amsterdam

Hoorns dierenasiel overvol met jonge katjes

  

In onze shop
Cosma snackies kerst-editie
Een lekkere kerstdroom voor katten wordt werkelijkheid: Cosma snackies kerst-editie is een bijzonder hoogwaardig genot voor fijnproevers - fijn kip- en een...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed