Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Oscar en Fleur vallen in de prijzen!

 
Post datum: 11/26/2007    4804 keer bekeken    
 
Gisteren was de grote kattententoonstelling in Wassenaar, georganiseerd door de Nederlandse RasKatten Vereniging (NRKV). Meer dan 400 katten uit het hele land waren aanwezig om hun beste pootje voor te zetten. Het ras Ragdoll stond bij deze show extra in de belangstelling, en er waren dus ook tientallen Ragdolls aanwezig.

Natuurlijk waren wij ook aanwezig, en onze Fleur heeft gisteren haar eerste Uitmuntend1 (u1) beoordeling gekregen, een prijs die alleen uitgereikt wordt aan de kat die het beste aan het ras profiel voldoet in haar klasse. Fleur was de beste bicolour Ragdoll (in de jeugdklasse)!

Ook Oscar van de Poezenweide, de zoon van onze Summer viel in de prijzen. Ook hij kreeg een U1 beoordeling, en werd zelfs genomineerd voor BIS (best in show)!

Oscar en Fleur, allebei van harte gefeliciteerd!

Op de foto aan de linkerkant zie je Oscar van de Poezenweide met zijn prijzen (fokker: Carla Kort, eigenaar Carla Koene) 

 
  Eindigen katten bij Chinees ??
  Honden en katten drinken vaak te weinig
  Dierenbescherming laat Goudse katten castreren

Gerelateerd

Katjes met spierziekte vallen voortdurend om

Ondersteuningsactie Vereniging Kattenzorg in Haagse wijk

  

In onze shop
Kattenspeelgoed Cat Activity Turn Around
Het Cat Activity Turn Around intelligentiespeeltje voldoet aan de natuurlijke behoefte van uw kat aan lichamelijke inspanning evenals psychische uitdaging!...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed