Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Honden en katten drinken vaak te weinig

 
Post datum: 11/19/2007    2696 keer bekeken    
 
Viyo Veterinary mocht tijdens de jongste editie van Expovet in Gent rekenen op heel wat belangstelling. Viyo, de dagelijkse drink die de weerstand van honden en katten versterkt, is reeds geruime tijd verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak. Op zaterdag 27 oktober presenteerde Viyo in premiŤre het exclusief voor dierenartsen ontwikkelde Viyo Veterinary dat uitsluitend verkrijgbaar zal zijn bij de dierenarts.

Honden en katten drinken vaak te weinig waardoor nier- en blaasaandoeningen kunnen optreden. Bovendien is het metabolisme van elk dier uniek. Dat betekent concreet dat geen enkele voeding 100% garantie biedt dat alle essentiŽle voedingsingrediŽnten voor honden en katten optimaal worden aangeleverd. In beide gevallen kan Viyo Veterinary een belangrijke rol vervullen. Viyo Veterinary is een optimale nutritionele ondersteuning voor honden en katten. Het vervolledigt de dagelijkse voeding en helpt zo ondermeer mogelijke nier-, blaas- en darmaandoeningen te voorkomen of te ondersteunen in de behandeling. Door haar vloeibare formule zorgt Viyo Veterinary niet alleen voor een sterk verbeterde vochtbalans, het maakt bovendien de opname van het product een flink stuk eenvoudiger.

Een vitaal huisdier is een gezond huisdier. Nochtans blijken steeds meer honden en katten allesbehalve vitaal. Viyo Veterinary helpt dit probleem oplossen. Het dankt haar unieke werking aan een complete samenstelling van essentiŽle voedingselementen voor honden en katten : hoogwaardige dierlijke eiwitten en vetten, alle essentiŽle aminozuren, vetzuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Het prebiotisch effect van Viyo Veterinary dankzij inuline en fructo-oligosacchariden zorgt dan weer voor een gezonde darm, een verbeterde spijsvertering en een verhoogde weerstand. Bovendien heeft Viyo Veterinary een anti-inflammatoire werking door de optimale verhouding van omega 6/3 vetzuren van 5-10/1. Het wordt dagelijks aan hond of kat toegediend en is geschikt voor elke leeftijd.

Viyo Veterinary smaakt uitstekend voor honden en katten en is daardoor bijzonder geschikt als hulpmiddel bij het toedienen van medicatie bij zieke dieren. Het geneesmiddel wordt gewoon in het product gedopt en vervolgens zonder problemen door de hond of kat mee opgenomen. Andere indicatiegebieden zijn : de nieren, de urinewegen (blaasgruis), maag- en darmstelsel, het snel terug doen eten na een operatie (recovery) en de effectieve ondersteuning van de gewrichten, het hart, het neuromusculaire stelsel, de lever,de huid en de vacht. Omwille van de heilzame werking kan Viyo Veterinary levenslang worden gegeven als aanvulling op de gewone voeding. Zo is Viyo Veterinary zowel preventief inzetbaar als ter ondersteuning bij de behandeling van de meest voorkomende aandoeningen bij honden en katten.

Viyo, dat eerder succesvol werd gelanceerd in de dierenspeciaalzaak, is fundamenteel verschillend van Viyo Veterinary. Viyo Veterinary bezit hogere concentraties van de aanwezige ingrediŽnten. Dat resulteert in een sterker prebiotisch effect, een verbeterde ontstekingsremmende werking en meer essentiŽle voedingsingrediŽnten.

Viyo Veterinary is exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts in een handige draagbare box van 6 flesjes van 150ml, inclusief doseerspuit en een bijsluiter. Met de inhoud van ťťn box kan ťťn maand ondersteuning worden geboden, hetgeen meteen ook de minimale periode is voor het behalen van een goed effect. Het product bewaart ongeopend maar liefst 2 jaar.

Voor meer informatie of bijkomende vragen over Viyo Veterinary kunt u terecht bij Dr. Wim Van Kerkhoven : wim@viyo.com

 
  Dierenbescherming laat Goudse katten castreren
  Kattenbescherming heeft grote ambities
  'Zwerfkatten opvangen in politiebureaus'

Gerelateerd

Kat vat vlam tijdens diner

Veel belangstelling bij Opendeurdag DOC

Politiemensen beledigd tijdens zorg voor poesjes

  

In onze shop
2 kg Royal Canin Hair & Skin Care Kattenvoer
De vacht van de kat weerspiegelt in zekere zin zijn gezondheid. De dikte, haarkleur en glans kunnen veranderen wanneer uw kat ziek is of niet genoeg voedin...
EUR 17.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed