Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

'Zwerfkatten opvangen in politiebureaus'

 
Post datum: 11/5/2007    1806 keer bekeken   
Bron: Radio Tv West 
 
WESTLAND - De dierenasiels in Zuid-Holland zijn zo overvol dat de hulpverleners nu de Tweede Kamer hebben gevraagd om onderdak te regelen.
 
De stichting Kattenhulp Delfland wil de diertjes onderbrengen in leegstaande politiebureaus of andere lege panden. Ook zouden mensen met een uitkering of handicap moeten kunnen bijverdienen door een gewond katje in huis te nemen.

In een brandbrief aan de Tweede Kamer vragen hulpverleners uit Monster aandacht voor de vele zwerfkatten en de gedumpte en mishandelde katten. Die moeten dringend worden opgevangen om na behandeling soms weer teruggezet te worden. De kattenzorg richt zich tot de Tweede Kamer omdat het volgens de huidige regels niet is toegestaan om katten in een oud politiebureau op te vangen.

 
  Castratie katten in Korte Akkeren
  Politie pakt 'snelwegpoes'
  Leuk poesje kopen?

Gerelateerd

Meld zwerfkatten tijdig bij het asiel

Opvangadressen overvol met Texelse 'buitenkatten'

Nieuw verblijf zwerfkatten in Hof van Ede

Overlast zwerfkatten voorkomen

Sophia KattenBond haalt 2500 op voor Amsterdamse zwerfkatten

  

In onze shop
12,7 kg World's Best Cat Litter Extra Strength Kattenbakvulling
Deze klontvormende kattenbakvulling uit de USA is100% ecologisch en gefabriceerd uit hele maiskorrels. World~s Best Cat Litter Extra Strength is het result...
EUR 32.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed