Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Castratie katten in Korte Akkeren

 
Post datum: 11/3/2007    1952 keer bekeken   
Bron: AD 
 
GOUDA - De Werkgroep Zwerfkat Gouda (WZG) houdt in november in opdracht van de Dierenbescherming afdeling Gouda e.o. een castratieactie in de omgeving van de Prins Hendrikstraat.
 
De WZG hoopt met deze actie vooral dierenleed te voorkomen en overlast door zwerfkatten voor de bewoners terug te dringen.Bewoners krijgen een kortingsbon in hun brievenbus, waarmee ze op castratie of sterilisatie van hun kat een korting krijgen op de normale prijs.

De deelnemende praktijken zijn dierenkliniek Korte Akkeren en dierenartsenpraktijken De Gouwe, Baerveldt & Schuur en Pieter Bas. Zij nemen een deel van de korting voor hun rekening, evenals de dierenbescherming.

 

 
  Politie pakt 'snelwegpoes'
  Leuk poesje kopen?
  Ook huisdieren somber in herfst

Gerelateerd

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Open dag Help Zwerfkat uitstekend verlopen

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

Chipactie Dierenbescherming groot succes

Sterren en Dierenbescherming vieren samen Werelddierendag

  

In onze shop
4 kg Royal Canin Kitten Sterilised Kattenvoer
Voor de sterilisatie/castratie is de stofwisseling van de kat op voeding met een vrijwel constant energiegehalte ingesteld. De kat eet zoveel tot haar ener...
EUR 24.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed