Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Kat sticht brand; hond redt baasje

 
Post datum: 10/14/2007    1910 keer bekeken   
Bron: NOS 
 
Thumper, een labrador retriever uit 't Amerikaanse plaatsje Greenville, is een held. Dat vindt z'n baasje Roland Cote tenminste. Thumper redde Cote uit een brandend huis. Die lag op het moment dat de brand uitbrak te slapen;de rest van de familie was niet thuis.

De hond was de eerste die merkte dat het huis in brand stond. Hij wekte z'n baasje door hem aan z'n arm te sjorren. Cote kon op tijd uit het huis vluchten.

Cote was minder blij met de daden van z'n kat. Poes Princess blijkt namelijk de brand te hebben veroorzaakt door een petroliumlamp om te stoten. Zij hield er zelf een verschroeide staart aan over.

 

 
  Kattenziekte nu ook in Woudenberg
  Nog geen nieuwe plaats dierenasiel Woerden
  Kattenhulp hoopt toch Maasland te bemachtigen

Gerelateerd

Kat manipuleert baasje

Honden en katten vaak bij baasje in bed

Wie is het baasje van Bono?

Verloren Amerikaanse kat duikt op in Frankrijk

Iraakse uitgehongerde kat geadopteerd door amerikaanse soldaat

  

In onze shop
Gourmet Mon Petit 18 x 50 g, tijdelijk 14 + 4 gratis!
Gourmet Mon Petit is een exquise natvoer voor alle volwassen katten. De fijne creaties van zachte repen van aromatisch vlees of hartige vis zijn een genot ...
EUR 5.81
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed