Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Nog geen nieuwe plaats dierenasiel Woerden

 
Post datum: 10/11/2007    4259 keer bekeken   
Bron: RPL FM 
 
Woerden - Het dierenasiel Woerden is er nog niet in geslaagd een nieuwe vestigingsplaats te vinden. In 2010 loopt de huidige vergunning voor vestiging langs het spoor af.

Het asiel zou graag naar een plaats gaan waar de mogelijkheid bestaat om speelweides voor de honden aan te leggen en waar kattenkamers kunnen worden gemaakt zodat de katten niet in hokken hoeven te zitten.

Dat zei Gebbie Bartels, één van de vrijwilligsters bij het asiel, tijdens de opendag, afgelopen weekend, voor de RPLFM microfoon. De opendag was geslaagd. Er was volgens Bartels sprake van een behoorlijke opkomst en hoewel niet de opzet vonden vier katten een nieuw baasje.

Ook waren er bezoekers die belangstelling hadden voor het vrijwilligerswerk van de dierenhulpverlening.

 
  Kattenhulp hoopt toch Maasland te bemachtigen
  Iberia betaalt 6,40 euro voor kwijtgeraakte poes
  Dierenarts weigert kat in levensgevaar te behandelen

Gerelateerd

Snel een betrouwbaar logeeradres vinden voor huisdieren

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Prinses opent nieuwe productiefaciliteit van Intervet

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten


 Reakties op dit artikel: (2 reakties totaal)
Post datum: 12/21/2007 3:35:28 AM   Gepost door: desire
ik vind dat deze mensen iets nieuw verdienen wat betreft n asiel of laat het asiel gewoon op de zelfde plaats het is n goed centrale ligging en ik vind ,dat deze mensen gewoon hun werk moeten kunne voortzetten,hun hele hart en ziel zit erin..

Post datum: 12/14/2010 12:57:22 AM   Gepost door: melissa
hoe kan ik zien hoe duur een katje korst ik ben op zoek naar een lief klein katje wat met kinderen kan ik zou willen weten hoe duur de katen bij u korst met vriendelijk groeten melissa

  

In onze shop
8 kg Hill's Feline Adult Urinary & Sterilised Kip Kattenvoer
Vertrouw op een voer, dat ook dierenartsen hun katten voeren: het evenwichtige droogvoer Hill??s Science Plan Feline adult urinary & sterilised kip dro...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed