Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Politie rolt illegale dierenhandel op

 
Post datum: 9/23/2007    2854 keer bekeken   
Bron: Ziezo 
 
De politie heeft dinsdag een 41-jarige Eindhovenaar opgepakt wegens illegale dierenhandel. De Eindhovenaar importeerde uit de hele wereld onder meer gefokte of gevangen eekhoorns, fretten, herten, honden, katten, vogels, wasberen, minilama's en knaagdieren. Hij voorzag de dieren van valse gezondheidsverklaringen en verkocht ze vervolgens weer door naar het buitenland.

Met de aanhouding is volgens een woordvoerder van de politie een einde gemaakt aan een omvangrijk netwerk waarbij afgelopen jaar duizenden dieren met valse papieren werden verhandeld.

De verdachte heeft een dierenwinkel in Eindhoven. De politie kwam hem op het spoor door een onderzoek naar illegale vogelhandel in Nederland. In augustus deed ze samen met de Algemene Inspectie Dienst (AID) op vijf locaties in Neerijnen en Vianen invallen. Daarbij werden administratie, computers, verboden dierengeneesmiddelen en een partij duiven in beslag genomen.

 

 
  Politie vindt 37 verwaarloosde katten in woning
  Feest in Weststellingwerf!
  Kattenkoopavond succesvol

Gerelateerd

Poezen opgepakt op Bestevaer

Gamer doodt kat van vriendin wegens uitschakelen console

Ruw opgepakt en in auto gestopt

Bejaarde man opgepakt voor dierenmishandeling

  

In onze shop
Cat Activity Fun Board
Het Cat Activity Fun Board is zorgvuldig door Helena Dbal?? ontwikkeld en spreekt de natuurlijke behoefte van de kat naar lichamelijke activiteit evenals g...
EUR 4.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed