Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Feest in Weststellingwerf!

 
Post datum: 9/18/2007    2400 keer bekeken   
Bron: Dierenbescherming 
 
De Dierenbescherming Weststellingwerf organiseert op zaterdag 29 september een feestelijke “Dierenmanifestatie”. Het belooft een beestachtig leuke dag voor jong en oud te worden op het terrein van DierenArtsenCentrum Noordwolde. De opbrengst van de dag is ten bate van het belangijke werk van de Dierenbescherming Weststellingwerf.

Volwassenen kunnen hun huisdier ter plekke laten chippen of laten keuren door een erkend keurmeester. Wie zijn dier al heeft laten chippen, neemt een kijkje achter de schermen van de dierenkliniek en stelt vragen aan de dierenarts. Of u bezoekt de interessante informatiemarkt waar diverse natuur- en milieuorgaisaties aan deelnemen.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten zoals een puzzelspeurtocht, blikgooien, schminken, een springkussen, een ballonnenwedstrijd en touwtje trekken en de kinderen kunnen onder begeleiding uilenballen pluizen.

Dierenmanifestatie, Dierenartsen centrum Noordwolde – Hoofdstraat Oost 47a, van 10:00 tot 17.00 uur. Entree is gratis

 
  Kattenkoopavond succesvol
  Opvanghuis opzoek naar 'Topmodel'
  Tijgers herontdekt in tropische wouden India

Gerelateerd

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

DRRC organiseert 6e HCM testdag!

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

Chipactie Dierenbescherming groot succes

Sterren en Dierenbescherming vieren samen Werelddierendag

  

In onze shop
11 + 1 gratis! 12 x 85 g Gourmet Fisherman's Delights
Gourmet Fisherman~s Delights zijn sappige, kostelijke creaties met vis voor alle volwassen katten met een fijne smaak. De kostelijke recepturen met hoogwaa...
EUR 8.24
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed