Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vroege Open Dag Haags Dierencentrum

 
Post datum: 9/12/2007    1913 keer bekeken   
Bron: Infothuis 
 
Zondag 16 september houdt het Haags Dierencentrum weer haar jaarlijkse Open Dag. Wat vroeger in het seizoen dan gebruikelijk maar het grote aantal honden en katten in het asiel maken dat dit jaar noodzakelijk.

Het doel van die dag is om zoveel mogelijk thuisloze honden en katten aan een baasje en een fijn thuis te helpen. We proberen daar van alles aan te doen door o.m. de opzet van een dagvullend programma waarbij dit jaar de bekende Haagse dierenvriend Henk Bres als gastheer zal optreden.

Er zijn allerlei activiteiten zoals o.a. live-muziek, een echte ‘doggy walk' waarbij een aantal asielhonden op de 'catwalk' aan de 'nieuwe baasjes' worden voorgesteld, rondleidingen door het asiel, een markt waar leuke spulletjes te koop zijn, een grote loterij met waardevolle prijzen, een braderie met hapjes en drankjes en een 'Kids Corner', waar kinderen hun hart kunnen ophalen.

Van 11.00 tot 16.00 uur. Het Haags Dierencentrum is te vinden aan de Lozerlaan 595 in Den Haag.
Informatie: 070- 366 18 06

 
  Rottevalle moet oppassen voor katten
  Zieke katten in beslag genomen
  Cocaïne maakt van Australische kat feestbeest

Gerelateerd

Haags Dierencentrum al voor zomer vol

Haags Dierencentrum trekt aan de (katten-)bel

’Komst dierencentrum niet haalbaar’

  

In onze shop
12 x 100 g Miamor Fijne Filets Natvoer + Miamor Droogvoer 300 g Tonijn of 300 g Kip gratis!
Miamor Fijne Filets is een bijzondere lekkere specialiteit: lekker filets worden met een topping uit hoogwaardige ingrediënte belegd. Miamor Fijne Filets ...
EUR 10.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed