Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Rottevalle moet oppassen voor katten

 
Post datum: 9/12/2007    1868 keer bekeken   
Bron: Waldnet 
 
Automobilisten in Rottevalle moeten voortaan met een nieuw verkeersbord rekening houden. Wethouder Nieske Ketelaar en Julia Renkema, leerlinge van OBS Yn ‘e Mande uit Rottevalle onthulden het bord 'oppassen voor katten' donderdag. Het bord is gemaakt van een tekening van leerlinge Julia in verband met een actie voor een veiligere Houtigehaechsterwei en Ds. Visserwei in Rottevalle.

Er worden vaak dode dieren gevonden langs de weg. Ook voor kinderen is de weg gevaarlijk. De kinderen hopen dan ook van harte dat er binnenkort voldoende geld beschikbaar is om een fietspad langs deze wegen te kunnen aanleggen. De provincie besluit binnenkort over het verzoek van de gemeente Smallingerland daartoe.

 

 
  Zieke katten in beslag genomen
  Cocaïne maakt van Australische kat feestbeest
  Website Gratishuisdieren.nl gestopt

Gerelateerd

Katten moeten aangelijnd

Britten moeten hun kattenbelletje veranderen

Huisdieren moeten Sonja-Bakkeren

Britse particulieren houden leeuwen en tijgers

  

In onze shop
FURminator deShedding Tool voor katten + 12 x 85 g Iams Pouches Delight Land & Zee in Gelei grat
De FURminator deShedding Tool lost het hoofdprobleem van de meeste kattenbezitters op, overal haren op kleding of bank. Losse haren kunnen leiden tot vervi...
EUR 21.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed