Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Diervinder Petfinder, het slimme zendertje !

 
Post datum: 9/10/2007    6983 keer bekeken   
Bron: Goededoel 
 
Op een dag loopt je hond of kat weg. Een nachtmerrie, niets is zo treurig als je spoorloos verdwenen huisdier. Je fantasie slaat ervan op hol. Je ziet hem opgesloten in een schuurtje van iemand die achteloos de deur heeft gesloten, te ver verwijderd om gehoord te worden.

Jaarlijks worden er vele duizenden honden en katten bij de asielen binnengebracht, dit is slechts een fractie van het totaal aantal vermiste huisdieren.

Karel is weg een zwarte kater met een wit befje, zeven maanden oud, wij zijn hartstikke bezorgd. 

Briefjes ophangen bij de supermarkt is natuurlijk een mogelijkheid. In elke stad hangen treurige aanplakbiljetten van huisdieren die worden vermist in alle soorten, maten en leeftijden. 

Wellicht is uw huisdier gechipt. Dit is een prima registratiemiddel, maar uw dier kan hier niet mee worden opgespoord. Van een dier dat gechipt is kan alleen de eigenaar worden opgespoord op het moment dat het dier al is gevonden.

Het slimme zendertje Spoort 24 uur per dag, 7 dagen in de week huisdieren op. De locator is een betrouwbaar systeem, welke zijn kwaliteiten al decennia lang heeft bewezen in het natuuronderzoek. Petfinder heeft een succesvolle testperiode afgesloten met het opsporen van huisdieren, mede met behulp van TNO en het instituut voor Bos - en Natuuronderzoek. Het systeem is uniek in de wereld en is getest door diverse TV programma's, opinie - en dagbladen.  

Hoe werkt de locator ?

De locator is een speciaal houdertje met zender dat U met bijgeleverde straps aan de halsband van uw huisdier bevestigd. Door een constant (onschadelijk) radiosignaal, is uw dier altijd voor Petfinder traceerbaar. Bereik vier vierkante kilometer, vergelijkbaar met het centrum van Amsterdam. Het batterijtje hoeft slechts één keer per half jaar vervangen te worden. De lokator is circa vijf cm lang en weegt slechts dertien gram. Hierdoor is het systeem al geschikt voor jonge katjes vanaf zo’n drie tot vier maanden oud.

En dat voor slechts € 5 per maand !

U heeft recht op één gratis opsporing per jaar, deze service is onderdeel van het systeem en brengt geen extra kosten met zich mee. Iedere extra opsporing kost € 25,- extra. Op deze manier hoeven de brave dieren niet financieel op te draaien voor de notoire weglopers. Zo blijft het systeem voor iedereen betaalbaar. Met Petfinder peilapparatuur heeft het team van professionals uw huisdier snel weer gevonden. Ervaring leert dat  uw hond of kat binnen het uur teruggevonden is.

Zendertje aan je huisdier vastmaken en je bent het dier nooit meer kwijt. Géén lange zoektochten en nachten van onzekerheid. Géén aanplakbiljetten verspreiden. Niet afwachten of iemand uw dier bij een asiel aanbrengt, wat hoge onkosten met zich meebrengt.

Op de site www.petfinders.nl ontdekt u hoe de wereld van opsporing eenvoudig kan worden toegepast om zonder poespas verloren huisdieren weer naar hun baasje terug te laten keren

 
  Kattenstoofpot in Australië
  Antwerps pasje voor voederen katten
  Vagabond-Pets wil Pools asiel helpen


 Reakties op dit artikel: (1 reakties totaal)
Post datum: 8/24/2015 8:26:55 PM   Gepost door: wendy
Ik wil graag meedoen met katen zendertje ben mij kat nu 2 x kwijtgeraakt hij is nu trug hoe werkt het en hoe kan je je aanmelden en zender bestellen

  

In onze shop
10 kg Hill??s Feline + Dreamies met kaas 60 g gratis!
Hill~s Science Plan Feline is een uitgebalanceerde, hoogwaardige voeding voor katten. Hill??s Premium kattenvoer bevat uitsluitend ingrediënten van de bes...
EUR 49.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed