Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

 
Post datum: 8/5/2007    2955 keer bekeken   
Bron: Emmen.nu 
 
Emmen Uit een afgesloten schuur bij een woning aan de Mr. C.L. Kniphorststraat in de wijk Emmermeer is dinsdagmorgen een opgesloten kat uit zijn benarde positie bevrijd. De bewoners van het pand waren al een week op vakantie en er was geen voer en drinken voor het opgesloten diertje aanwezig.

Oplettende buren schakelden uiteindelijk de hulp van politie en de dierenbescherming in. Op hun verzoek opende de woningstichting de deur van de schuur waarna de al vermagerde kat gevangen werd. Een buurvrouw ontfermde zich over het beestje. De eigenaren van het dier kunnen bij thuiskomst op een bekeuring van de dierenbescherming rekenen.
 
  Dierenbescherming zoekt man die katten dumpt
  SP-kamerlid enthousiast over dierenasiel Stevenshage
  Kroatische dierenvrienden in het nauw

Gerelateerd

Kat verblijft drie weken in afgesloten auto

23 zieke katten uit woning gehaald

Verwaarloosde katten uit woning gehaald

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Omwonenden zijn dierenopvang in haagse woning zat

  

In onze shop
Grau Smulpotjes Kattenvoer 6 x 200 g
Grau smulpotjes is een voedzaam en hoogwaardig volledig voer voor alle viervoeters. Samengesteld uit de beste grondstoffen en door gebruik van geselecteerd...
EUR 7.99
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed