Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Vrouw 'verzamelt' honden en katten in kooitjes

 
Post datum: 7/29/2007    1881 keer bekeken   
Bron: Rtv Noord 
 
BELLINGWEDDE - De Dierenbescherming heeft bij een 72-jarige inwoonster van de gemeente Bellingwedde 22 honden aangetroffen, die in reismanden opgestapeld staan in de huiskamer. Het zijn voornamelijk chihuahua's.

Ook acht katten zijn opgesloten; zij zitten per vier in konijnenkooien. De dieren hebben geen water tot hun beschikking. De vrouw heeft nog ruim dertig dieren, die wel los rondlopen, maar waarvan er vier slecht aan toe zijn.

Voor de opgesloten honden en katten heeft de vrouw een proces verbaal gekregen. De vier zieke dieren moet ze laten behandelen door een dierenarts. Binnenkort wordt de situatie opnieuw bekeken. Als er niets is verbeterd, worden de dieren in beslag genomen.

 
  Kat voorspelt de dood
  Katten helpen ratten mijnen opsporen
  Er kan geen kat meer bij

Gerelateerd

Groot succes preventieve acties Dierenbescherming

Onderzoek naar aangetroffen katten

Politie en dierenbescherming bevrijden kat

Chipactie Dierenbescherming groot succes

  

In onze shop
5 + 1 gratis! 6 x 200 g GranataPet DeliCatessen Kattenvoer
Eiwitrijke voeding, met aangepast, gematigd vetgehalte wordt door katten zeer goed verteerd. Omdat katten van nature roofdieren en vleeseters zijn, is hun ...
EUR 7.09
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed