Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

Honden en katten in de autogordel aub!

 
Post datum: 7/23/2007    1987 keer bekeken   
Bron: Autoblog 
 
Het houdt niet op. Na de levensgevaarlijke mobiele DVD-spelerts is er nu gezeik over de veiligheid van dieren in een auto. Veilig Verkeer Nederland (VVN) adviseert om dieren in geteste dierentuigjes mee te laten reizen… De dieren, vooral honden, kunnen bij een ongeluk levensgevaarlijk door de auto worden gelanceerd.

Een woordvoerder van VVN heeft dit vandaag in De Telegraaf bevestigd. Waar Duitsland van autobezitters eist dat ze honden vastzetten - met riem of in een kooi - kent Nederland deze verplichting niet. De speciale hondenkooien achterin blijken bij ernstige ongevallen echter “levensgevaarlijk” (voor de dieren, that is). “Bij botsingen met enige snelheid gaan die bijna als een mes door de hond”, aldus de woordvoerder. Conclusie, koopt allen een autoriem voor uw dier!
 
  Zwerfkatten niet alleen probleem Dierenbescherming
  Brandweer redt poes
  35.000 virtuele kittens goed verzorgd

  

In onze shop
Probeerpakket 400 g Bozita Kattenvoer + 2 x 190 g Bozita!
Bozita Feline kattenvoer is een Zweeds kwaliteitsproduct. Door de strenge Zweedse wetgeving bevat Bozita uitsluitend eerste klas ingrediënten. Bozita katt...
EUR 5.19
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed