Home Cattery Ragdolls Katten   Foto albums   Link database Shop
 

“Dierenasiel wordt gebruikt als goedkoop pension”

 
Post datum: 7/16/2007    3380 keer bekeken   
Bron: SkylineFM 
 
Dierenasiel Hokazo in Uden zit overvol. “Het is nog nooit zo erg geweest als dit moment. We hebben op dit moment geen enkel verblijf meer over voor honden of katten”, aldus hoofdbeheerder Jan van den Brand.

Het dierenasiel heeft niet alleen te maken met de normale vakantietendens, maar ook met mensen die het asiel gebruiken als goedkoop pension. “We zijn ervan overtuigd dat mensen hun dier op straat laten lopen, bellen dat hij gevonden is en vervolgens binnen veertien dagen het af komen halen. We krijgen rashonden binnen waarvoor mensen duizenden euro’s voor hebben betaald.”

In het asiel zitten op dit moment dertig honden en tussen de 200 en 250 katten. Nieuwe baasjes zijn altijd welkom. Dierenasiel Hokazo is te vinden aan de Lange Goorstraat 6 in Uden.

 
  Dieren verhuizen naar grootste asiel
  Dierenverbod voor kattenkoningin
  Katten inzet van juridische uitputtingsslag

Gerelateerd

Sluiting dreigt voor dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostazaan

Opvangadressen overvol met Texelse 'buitenkatten'

Open dagen dierenasiel op 2 en 3 oktober

Uitgedroogde poezen bij dierenasiel Winschoten

Open Dag Dierenasiel Amsterdam

  

In onze shop
Animonda Carny Adult Voordeelpakket 12 x 200 g
Katten zijn vleeskenners en laten zich wat betreft de kwaliteit van vlees niet bedotten. Animonda Carny kattenvoer werd daarom uitsluitend uit zorgvuldig g...
EUR 8.49
De foto bij dit artikel heeft meestal niets met het onderwerp te maken; het zijn foto's van onze eigen Ragdoll katten of Ragdolls die wij kennen.


Ragdoll Cattery de Poezenweide   -   Sitemap - Gebruiksvoorwaarden - Privacy Statement - Goedkope krabpalen - Katten speelgoed